Ljuslådor

Ljuslådor

LED-skyltar ute- och inomhus

Hur kan en produkt eller ett företag synas på bästa tänkbara sätt? Börja tänk på ljuslådor, så är du redan på rätt väg. Oavsett om du önskar en ljuslåda med text eller utan, designar vi på Stema den perfekta lådan för ditt ändamål. Våra ljuslådor är, enkelt förklarat, lådor av ljus som lyser genom opalfärgat plast (ett material som är avsett just för ljuslådor) med en design som trycks med uv-färg i vår planskrivare.

Kasta ljus över ditt företag med Stemas ljuslådor

Kanske har du en butik eller ett café och önskar en ”magisk skylt”, som både piggar upp den äldste av stamgäster och fångar uppmärksamheten hos potentiella nya kunder. Som du säkert har märkt, förekommer ljuslådor både utomhus och inomhus. En läcker ljuslåda, tak- eller väggskylt kan vara det som skiljer ditt företag från andra, exempelvis på en viktig mässa. Men ljuslådor inomhus kan vara både effektivt och snyggt även som permanent del av en företagsmiljö.

Förutom att vara estetiskt tilltalande är ljuslådor även populära genom sina låga kostnader och sin höga designflexibilitet. Välj med fördel ljuslåde-led:er för lägre energikostnader och en bättre miljö!

Kontakt information

033-23 74 70 - Borås

0321-125 11 - Ulricehamn

Email: kontakt@stema.nu

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.ISO9001ISO9001

Postadress

Postadress
Stema Specialtryck AB
Box 969
501 10 Borås

Våra kontor

Besöksadress

Stema Specialtryck AB
locationFöretagsgatan 42
504 64 Borås
locationHäggelundsvägen 15
523 38 Ulricehamn

Öppettider

location Måndag - Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 15:00
Lunch: 12:15 - 13:00

Sociala medier