Efterbearbetning & distribution

Efterbearbetning & distribution

Det återstår en hel del förädlingsarbete innan ett tryckt ark blir en slutlig trycksak. Efter att färgen har torkat kommer de tryckta arken till vår välutrustade avdelning för efterbehandling. Renskärning, häftning och bindning sker här, liksom eventuell perforering, adressering och kuvertering/inplastning.

Allra vanligast är förstås falsning och klammerhäftning eftersom en stor del av det som trycks är broschyrer av olika slag. Men det finns också många möjligheter att göra det lilla extra med sin trycksak under efterbehandlingen. Prägling, stansning och partiell lackning är några sätt. Att välja en annan inbindningsteknik, som exempelvis limbindning av böcker eller wire-o-bindning, kan vara andra alternativ.

I efterbehandlingen tas också de stansformar fram som krävs för bland annat dokumentmappar, annorlunda formade vykort och emballage av olika slag. Vi kan också erbjuda internationell hålning för att trycksaken skall vara anpassad till alla typer av pärmar.

Alla moment går dock inte att göra maskinellt. Ibland krävs både handarbete och finurlighet för att möta våra kunders speciella önskemål om utseendet på utskick och förpackningar.

Kontakt information

033-23 74 70 - Borås

0321-125 11 - Ulricehamn

Email: kontakt@stema.nu

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.ISO9001ISO9001

Postadress

Postadress
Stema Specialtryck AB
Box 969
501 10 Borås

Våra kontor

Besöksadress

Stema Specialtryck AB
locationFöretagsgatan 42
504 64 Borås
locationHäggelundsvägen 15
523 38 Ulricehamn

Öppettider

location Måndag - Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 15:00
Lunch: 12:15 - 13:00

Sociala medier