Butiksmaterial

Butiksmaterial

Produktställ
För att visa upp dina produkter och broschyrer behövs ett funktionellt och attraktivt ställ. Det skapar en stilren miljö där kunderna får med sig vad de behöver och som underlättar för de flesta displayer. Vare sig det är i butik eller på mässa. Vi tar fram en mängd olika produktställ i alla typer av material efter era behov och önskemål.

Läs mer om våra produktställ »

Ljuslådor
Med en kreativ lösning kan vi hitta mer effektiva sätt att visa din företagsskylt eller produkt. En upplyst skylt längs med vägen eller en ljuslåda med din företagslogo på en mässa kan vara det som gör att just ni sticker ut från mängden! Med hjälp av vår planskrivare med uv-färg kan vi trycka ljuslådor direkt på opalfärgad plast avsedd för ljuslådor. På samma sätt kan vi även trycka på transparant plast eller på ljuslådefilm för alla typer av ljuslådor.

Läs mer om våra ljuslådor »

Hyllvippor
När du vill komma riktigt nära kunden med ditt budskap är hyllvippor en bra lösning. Här kan du vid köptillfället göra skillnad genom att dra uppmärksamheten till just din produkt. Material i plast eller kartong med ert budskap i valfri form och bästa färgåtergivning.

Läs mer om våra hyllvippor »

Broschyrställ
För att era kunder på ett så enkelt sätt som möjligt ska kunna finna information om era produkter så tillverkar vi broschyrställ efter era behov och för att matcha produktens utformning och design. Vi producerar ställ med varierande funktioner och material som passar bra för butik, reception, kontor och mässa.

Läs mer om våra broschyrställ »

Golvdekaler
Golvreklam som guidar dina kunder rätt. En ofta outnyttjad yta som enkelt kan bli en effektiv plats för både korta och längre kampanjer. Eller kanske bara helt enkelt för att visa vägen.
Materialet är antingen skyddat med ett godkänt halkskyddslaminat eller ett screentryckt starkt skyddslack. Dekalen håller i många år men när man vill ta bort den kan man enkelt göra detta utan att skada golvet med hjälp av en speciell avtagbar folie som inte släpper rester från adhesivet.

Läs mer om våra golvdekaler »

Akrylskyltar
Detta tilltalande och moderna alternativ skapar ett exklusivt intryck och kan helt klart förhöja din grafiska profil. Kombinera det med distanser för en ännu snyggare display. Form, djup, yta och färger varieras efter eget tycke. Med vårt skärbord kan vi fräsa spår i exempelvis akryl som ger en häftig effekt ihop med LED-belysning som man då lägger som en ljuslist runt hela skylten.

Läs mer om våra akrylskyltar »

Diskpratare
Förstärk ditt budskap där din produkt säljs och se till att den sticker ut i mängden.

En diskpratare kan vara en 40 mm tjock akrylkloss, eller plåt eller lite tjockare kartong med bakstöd för att kunna stå. Kan enkelt ställas på en disk eller hylla som en reklamskylt för att väcka uppmärksamhet

Läs mer om våra dispratare »

Exempel på Butiksmaterial

Kontakt

033-23 74 70 - Borås
0321-125 11 - Ulricehamn
Email: kontakt@stema.nu

 

Postadress

Stema Specialtryck AB
Box 969
501 10 Borås

Våra kontor

Företagsgatan 42
504 64 Borås
Häggelundsvägen 15
523 38 Ulricehamn

Öppettider

Måndag - Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 15:00
Lunch: 12:15 - 13:00