Akrylskyltar

Akrylskyltar

Akrylskyltar är det moderna, enkla sättet att skapa ett exklusivare intryck av en företagslogotyp eller ett varumärke, såväl inomhus som utomhus. Med lite idérikedom lämpar sig akrylskyltar för alla möjliga avseenden och i alla möjliga miljöer. För kontoret och företaget, i butiken, showrooms, utställningar och mässor. Oavsett om du vill lysa upp ditt företag eller din produkt, förmedla information eller bara vill ha en snygg designskylt, hjälper vi dig att forma den perfekta och originella akrylskylten. Bestäm själva så mycket ni önskar över form, yta, färg eller djup och låt våra proffs vägleda er med resten av framställningen.

Akrylskyltar – förhöjer verkligheten

Inom litteraturen finns stilgreppet ”magisk realism”, som syftar till när verkligheten beskrivs som något mer än bara verklighet. En känsla av en slags förhöjd, ”lite vackrare verklighet”, helt enkelt. Kanske är akrylskylten den grafiska konstens svar på detta litterära begrepp? Tillsammans med LED-belysning, som läggs som en ljuslist runt skylten, får akrylen en häftig effekt som skapar ett professionellt och tilldragande uttryck. Akrylskyltar är även populära genom sin långa levnadstid. Våra akrylskyltar kan med fördel kombineras med distanser för ännu snyggare display.

Kontakta oss för eventuella frågor och funderingar. Vi ser fram emot att påbörja arbetet med att förhöja din grafiska profil!

Kontakt

033-23 74 70 - Borås
0321-125 11 - Ulricehamn
Email: kontakt@stema.nu

 

Postadress

Stema Specialtryck AB
Box 969
501 10 Borås

Våra kontor

Företagsgatan 42
504 64 Borås
Häggelundsvägen 15
523 38 Ulricehamn

Öppettider

Måndag - Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 15:00
Lunch: 12:15 - 13:00