Broschyrställ

Broschyrställ

Tillgodose dina kunder med broschyrer eller kataloger på enklast möjliga vis, genom ett vackert och personligt designat broschyrställ. Vi på Stema tar fram broschyrställ för vägg, golv och bord i olika material och former. Broschyrställens betydelse bör inte underskattas.
De utgör en naturlig del i de flesta företags informationsförmedling. Därför gäller det att föra sig med broschyrställ som fungerar i företagets intresse. Först och främst bör broschyrstället vara något som tjänar den faktiska produkten. Beroende på vilket syfte eller vilken marknadsroll ditt företag spelar, eller önskar spela, kan förstås designen på ett broschyrställ varieras. Lämpar det sig bäst med ett stilrent och enhetligt broschyrställ som tjänar igenkänningsfaktorn av ditt redan välrenommerade företag? Eller önskar du en lite modigare, mer avvikande design som ingen kund kan undgå?

Broschyrställ – snygga och smidiga

Vi på Stema skapar broschyrställ i alla tänkbara slag för butik, reception, kontor och mässa.
Precis som produktställ bör broschyrställ designas med hänsyn till såväl företaget som dess produkt(er), liksom miljön där stället ska exponeras. Oavsett om det gäller broschyrställ för golv, broschyrställ för vägg eller broschyrställ för bord förstår vi värdet av snygga men samtidigt smidiga broschyrställ. Detta inte minst för den kringresande säljaren. Varmt välkommen att höra av dig till oss på Stema Specialtryck!

Kontakt

033-23 74 70 - Borås
0321-125 11 - Ulricehamn
Email: kontakt@stema.nu

 

Postadress

Stema Specialtryck AB
Box 969
501 10 Borås

Våra kontor

Företagsgatan 42
504 64 Borås
Häggelundsvägen 15
523 38 Ulricehamn

Öppettider

Måndag - Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 15:00
Lunch: 12:15 - 13:00