Mässmaterial

Mässmaterial

Pop-up väggar
Dags för mässa? Då är en pop-up vägg en självklarhet om du behöver en enkel och mobil monter. När du snabbt behöver få fram ett material för kommande mässa, utställning, kundträff eller konferens så är denna portabla och smidiga vägg ett givet val.

Produkten består av ett skelett som du tar ur den medföljande lådan på hjul och monterar upp på bara några sekunder. I lådan finner du allt annat du behöver för att förvandla en tom yta till en levande monter, så som bildvåder, lampor, bord m.m.
Bildvåderna är värmelaminerade och väldigt slitstarka vilket gör att de klarar att åka upp och ner många gånger utan problem. Använder du mer än ett set så kan du på nolltid skapa ett helt rum med ditt budskap.

Banner Stand S10
En banner stand liknar en rollup men utan möjligheten att rulla ner bilden. Ett prisvärt och snyggt alternativ om budskapet ska vara framme under en lite längre tid.

Banner Stand S10 är en elegant och smidig lösning med bästa möjliga användarmöjlighet, som dessutom har vunnit Reddot Design Award för sin strömlinjeformade design.

Budskapet är enkelt att ändra eftersom det är snäpplister både uppe och nere. För att belysa ditt budskap finns en spotlight som fästs längst upp på listen som tillbehör.

Bredd: 60 cm, 80 cm, 85 cm, 100 cm
Höjd: 196 cm, 216 cm, 236 cm

Banner Stand S20
En enklare modell om man jämför med Banner Stand S10. Men som ändå gör ett strålande jobb. Här kan åskådaren fokusera på grafik och budskap utan konkurrens av ramverket. Snäpplister som håller fast bilden gör det lätt att byta motiv.

Finns endast i en storlek och saknar möjlighet att fästa en spotlight upptill.

Bredd: 90 cm
Höjd: 223 cm

Round up
Den perfekta lösningen för one-to-one marketing, information och andra aktiviteter. Med en round up kan du enkelt skapa ett ståbord som visar ditt budskap åt flera håll. Om du inte vill använda det som ett bord går det enkelt att stapla flera på varandra för att på så sätt skapa en pelare med en helt annan effekt.

Du kan själv justera höjden, dock helst inte högre än 100 cm för stabilitetens skull. Bildvåden är värmelaminerad vilket gör den mycket slitstark och stabil.

Höjd: max 100 cm

Exempel på Mässmaterial

Kontakt

033-23 74 70 - Borås
0321-125 11 - Ulricehamn
Email: kontakt@stema.nu

 

Postadress

Stema Specialtryck AB
Box 969
501 10 Borås

Våra kontor

Företagsgatan 42
504 64 Borås
Häggelundsvägen 15
523 38 Ulricehamn

Öppettider

Måndag - Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 15:00
Lunch: 12:15 - 13:00