Unika lösningar

Unika lösningar

På Stema ser vi inga begränsningar. Har du som kund en ovanlig idé så försöker vi på bästa sätt infria dina önskningar. Mycket har vi gjort tidigare och har vi inte det, så ser vi det som en utmaning att hitta en unik lösning för just er.

Tapeter
Inred med ert eget motiv! Det kan vara ett foto eller en egen design. Låt er stil, anda och inriktning sätta prägel på kontor, mötesrum, mässmonter eller butik. Vi printar tapeter på det mesta ni kan tänka er.

Läs mer om våra tapetlösningar »

Akryl
Lägg till en helt ny dimension till dina bilder. Istället för canvas ger akryl en exklusivare känsla med mer intryck. Kanske som kontorsinredning eller i en lyxigare mässmonter. Med hjälp av distanser blir det en stilren tavla.

Vi kan även skära ut er företagslogga i akryl för en annorlunda skylt. Användningsområdena för akrylen är många. Bara fantasin sätter gränser.

Plywood
Söker du ett annorlunda sätt att använda väggar? Eller ett sätt att snygga till en tråkig yta?

Vi trycker direkt på plywood i våra planskrivare. Med ett spännande motiv kan man skapa en effektfull display på ett ovanligt sätt.

Bestäm er för vad ni vill göra så fixar vi resten.

Figurskurna produkter
Skapa unika utställningar och displayer med figurskurna verk. Med vårt stora skärbord har vi kapacitet att fräsa i både smått som stort i mängder av olika material.

Fönsterdekor
Med dekor syns ditt fönster. Förstärk ert varumärke och övriga reklambudskap med hjälp av denna ofta outnyttjade yta!

Underskatta inte heller möjligheten att trycka en tillfällig fönsterdekor i väntan på en mer permanent skylt eller stripning.

Läs mer om fönsterdekor »

Exempel på Unika lösningar

Kontakt

033-23 74 70 - Borås
0321-125 11 - Ulricehamn
Email: kontakt@stema.nu

 

Postadress

Stema Specialtryck AB
Box 969
501 10 Borås

Våra kontor

Företagsgatan 42
504 64 Borås
Häggelundsvägen 15
523 38 Ulricehamn

Öppettider

Måndag - Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 15:00
Lunch: 12:15 - 13:00