Nu söker vi en screentryckare. Se vår Instagram för mer information.

Kundcase-Dormy

Smidig helhetsleverantör för allt inom tryck

I över 20 år har Stema varit en helhetsleverantör till golfspecialisten Dormy. Årligen levereras många olika printprodukter till deras varuhus i Sverige samt språkanpassade enheter till e-handeln i de nio länder Dormy verkar i.

Vi har länge haft ett friktionsfritt samarbete med Stema. Det är enkelt och smidigt att jobba med dem och det märks att det finns en lång och upparbetad relation mellan oss, säger Tobias Bergman, marknadschef på Dormy och tillägger att han upplever att Stema alltid känner av Dormys behov. 
Vid en orderläggning fångar Stema upp beställningen och ger exempelvis förslag på hur affären kan justeras för att det ska bli bättre ekonomi för oss. De ser till hela vårt behov och jag tycker att deras största styrka är att de är lösningsorienterade, kan växla upp vid behov, anpassar produktionen efter ekonomi och ligger nära oss i det de gör. 

Stema fyller hela
Dormys grafiska behov

Sedan 2000 har Stema levererat printmaterial till de olika varuhusen och till vardags levererar de allt från butiksmaterial, postala DR-utskick, flyers och foldrar med unika EAN-koder. Dessutom löser de även specialbeställningar.
– När golftävlingen Scandinavian Mixed anordnades i Halmstad hade vi ett specialönskemål med nära två meter höga bokstäver. De ingick i ett spännande evenemang som fick stor synlighet, säger Tobias Bergman.
Stema levererar även fysiska utskick genom digitaltryck och Tobias Bergman säger att Stema varit en viktig del av uppbyggnaden av Dormys image.
– De har hjälpt oss att bli mer personliga i vår kommunikation genom att skapa unika utskick till utvalda kunder.

 

En annan fördel för Dormy är att kontakten med Stema är snabb och smidig.
– Många av våra beställningar går direkt genom vår engagerade kontaktperson Daniel Larsson, men en hel del material beställs även genom StemaGo.
– Det är en webblösning som förenklar företagets vardag av kommunikationsmaterial. Varuhusen kan själva beställa sitt material löpande vilket underlättar för dem och normalt skickas kundens beställningar dagen efter orderläggning, säger Daniel Larsson, vd på Stema Specialtryck.Han är stolt över det långvariga samarbetet och tror att Stemas bredd är nyckeln till den goda relationen.
– Dormy och våra andra kunder har väldigt olika typer av grafiska behov, men eftersom vi använder oss av en mängd olika trycktekniker kan vi anpassa produktionen beroende på vilken typ av uppdrag som inkommer.

Fakta om Dormy

Dormy grundades av Lars Johansson och Mats Hedlund i Askersund 1994 och Dormys huvudkontor och centrallager finns fortfarande i Örebro. Idag har företaget i Sverige tolv stora varuhus från Sundsvall i norr till Malmö i söder och en outlet i Ängelholm. Dormy har bedrivit e-handel sedan 1998 och levererar idag till nio länder runt om i Europa och planen är att expandera vidare till andra europeiska länder. De säljer bland annat golfklubbor, golfkläder, vagnar och tillbehör. Omsättningen uppgick under 2022 till 810 MSEK. Antalet fastanställda är 160 personer, men under högsäsong uppgår siffran som mest till 385 personer.

Läs mer om Dormy på dormy.se.