Nu söker vi en screentryckare. Se vår Instagram för mer information.

Flexibel partner med smidiga trycklösningar

När Renta sökte en ny tryckpartner föll valet på Stema.
– Vi imponerades av deras produktion och arbetssätt och såg att de skulle lösa våra behov, säger Marcus Sölsnaes, marknadschef på Renta.

Maskinuthyraren Renta har expanderat rejält sedan 2019 och Stema har varit med hela vägen och levererat tryckprodukter till samtliga 58 depåer i Sverige. Bland annat dekaler, skyltar, beachflaggor, vepor, broschyrer, giwe aways, kontorsmaterial, posters, visitkort och dekor till bilar.
– Stema förstår vilket behov vi har, erbjuder smidiga lösningar och vi behöver endast ha en kontaktperson vilket underlättar för oss, säger Marcus Sölsnaes.

För honom är Stemas flexibilitet deras största styrka.
– Vi har arbetat tillsammans sedan 2019 och jag tycker att samarbetet är som ett självspelande piano. De anpassar sig efter vårt aktuella behov, ser till hela kedjan och är med oss hela vägen. Från att vi skickar en pdf till färdig produkt och leverans. Dessutom är de snabba med återkoppling och vill alltid hitta den bästa lösningen för oss som kund.

Trygg och kostnadseffektiv helhetsleverantör

Sedan samarbetets början har Stema utvecklat en stor webbshop till Renta. Syftet är att underlätta vardagen för dem.
– I vårt system StemaGo har vi byggt en webbshop till Renta där de smidigt kan beställa olika typer av trycksaker, säger Marcus Wiland som är Marknadsansvarig & Säljare på Stema Specialtryck.
När Renta lägger en beställning av en standardiserad produkt i StemaGo skickas normalt beställningen redan dagen efter.
– Lösningen förenklar företagets vardag gällande hanteringen av kommunikationsmaterial. Oavsett om det är färdigtryckt material som ska beställas eller om det är digitalt material som skall produceras on demand så får kunden sina produkter snabbt och smidigt.

Stema har levererat webbshopar till många kunder och anpassar erbjudandet beroende på vad kunden har för behov.
– Vi är väldigt nöjda med lösningen och depåerna kan själva logga in och beställa det material som behövs. På så vis behöver de inte ha mer skyltmaterial hemma än vad de behöver för tillfället, säger Marcus Sölsnaes och tillägger att en annan fördel med StemaGO är företagets lagerhållning.
– Förutom att lagerhålla våra tryckprodukter till alla depåer har de även varit behjälpliga med annan typ av distribution och logistik vilket underlättat för oss.

Fakta om Renta

Renta hyr ut maskiner till olika projekt och finns från Trelleborg i söder till Lycksele i norr. De har en modern maskinpark och hyr bland annat ut byggmaskiner, anläggningsmaskiner och liftar. Dessutom erbjuder de maskiner för uppvärmning, avfuktning, ventilation samt bodar och vagnar. De har sedan 2019 gått från 11 till 58 depåer samt ökat sin omsättning från 200 miljoner till nära 2 miljarder. Dessutom har 100 anställda blivit 600 under samma period.

Läs mer om Renta på renta.se